KUPON VÁLTOZÁS!

2017-11-05 12:20
Közel 3 éven át pizzás dobozaink jobb alsó sarkán egy 100Ft-os kupont találhattatok, melyből először még csak 1db-ot, később aztán annyit válthattatok be futárjainknál, ahány pizzát rendeltetek.
Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy 2017 decemberétől, már nem találkoztok ilyen kuponnal a dobozokon.

Mi történt?
A vezetőség, az egyre növekedő Online kereslet miatt, úgy határozott, hogy a figyelmet az Online értékesítések növelésére fordítja 2018 évétől.

Mivel jár ez a döntés?
Pizzás dobozaink jobb alsó sarkáról eltűnnek a 100Ft-os kuponok

Lesz más kedvezmény helyette?
Természetesen Igen! Bevalljuk őszintén, hogy bár több 100db kupont váltottatok be az évek alatt, vendégeink nagy része valószínűleg kicsinyesnek tartotta a kupon értékét, így nem is használta fel azokat.
2018-tól már CSAK Online kuponokat fogunk osztogatni, melyek értékei felülmúlják majd a fizikai kupon értékét.

Meddig lesz érvényes a fizikai 100Ft-os kupon?
A 100Ft-os kuponokat futárjainknál változatlan feltételek mellett, 2018 január 31.-ig lehet majd beváltani, minimum 1db pizza rendelésétől, ezt követően kupont már nem tudunk elfogadni! Itt érdemes megjegyezni, hogy ha már beváltasz  egy "új" online kupont, akkor már fizikai kupon beválására a futárnál nincs lehetőséged!

Hogyan kaphatok Online kupont?
Online kuponjainkat új autómata rendszerünk küldi ki, kizárólag az oldalon beregisztrált felhasználóknak, első Online rendelésük leadása után, 3 napon belül e-mailben!

Hogyan tudom beváltani az Online kupont?
Az Online kupont a "Bevásárló kocsi tartalma" menüpontban lehet beírni, majd ezt követően a "BEVÁLTOM" gombra kattintva a rendszer levonja a termék(ek) végösszegéből a kuponkód által tartalmazott százalékos, vagy Forintális kedvezményt.

Meddig érvényes az Online kupon, illetve mire válthatom be?
A kupon az e-mailben kiküldött határidőn belül használható fel, ami időnként változó lesz. Jó hír hogy a kuponokat bármire fel lehet használni, viszont az oldal nem teszi lehetővé az 1000Ft érték alatti rendelés leadást, tehát, ha a kuponkód beváltás után 1000Ft alá fogja vinni a végösszeget, a rendszer nem fogja engedélyezni a rendelés leadását!

Hányszor lehet felhasználni egy-egy kuponkódot?
Minden kuponkódot a rendszerünk autómatán generál, így egy kódot csak 1szer lehet felhasználni, és csak az a belépett, (korábban már regisztrált) személy tudja beváltani, akinek a belépési e-mail címe megegyezik azzal az e-mail címmel, melyre a kuponkódot a rendszer kiküldte!

Ha kuponkóddal rendelek, kapok ismét kuponkódot?
Nagy valószínűséggel igen! Célunk az, hogy ez a rendszer autómatán, folyamatosan működőképes legyen, de lesznek karbantartási időszakok amikor a kuponok kiküldése szünetelni fog! Amennyiben 3 napon belül nem kaptál autómatikusan kupont, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és mi manuálisan kiállítunk neked egyet (ha rendszerhiba és nem tervezett leállás miatt nem kaptad volna meg)
 
2017-11-05 12:20