Deszk, barátok, közösség, infók rólunk... Mert ide tartozunk!

2017-11-04 11:37
Deszk, barátok, közösség, infók rólunk... Mert ide tartozunk!
Fontosnak tartottuk, hogy egy ilyen kis falu közössége pár információt olvashasson rólunk, hiszen úgy gondoljuk, hogy az elmúlt 8 év bebizonyította azt, hogy a legtöbben szerettek Minket, és szükségesnek látjátok egy ilyen kis pizzéria létét a falu közössége számára. Minden nap egy kihívás számunkra, hisz minden erőnkkel azon vagyunk, hogy semmiképpen ne sérüljön fő elkötelezettségünk, a MINŐSÉG!

Sokan észre sem vették, de a 2017-es év volt a pizzéria 8 éves fennállásának a legmélyebb pontja. 
Az év közepétől nagyon súlyos munkaerő hiánnyal kellett megküzdenünk, ami még sajnos jelenleg se állt helyre, nem szeretnénk dicsekedni, de tény, hogy több hónapon keresztül (jelenleg is) heti 7 napon át két, nagy ritkán három személy látta/látja el azt a feladatot, amit amúgy 4-6 ember számára találtak ki, sajnos az októberi hónapban emiatt, a hétfői napokra be kellett zárnunk, mert már nem volt más lehetőségünk.
Az év vége felé közeledve reméljük, hogy sikerül egy új csapat verbuválása-betanítása, és 2018-tól, visszaáll minden a régi kerékvágásba. Nem törünk meg, még akkor sem, ha 2 fővel kell dolgoznunk továbbra is, ezt most azzal is bizonyítjuk, hogy elterveztük 2 éves étlapunk felfrissítését, és azt, hogy innentől kezdve jobban ráállunk az Online értékesítésre. Ezért is hoztuk létre új oldalunkat, ami bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket és még könnyebbé teszi számotokra a rendelések leadását.

Sajnos az alapanyag árak folyamatos és drasztikus növekedése miatt, Mi is rákényszerültünk áraink, megszokottnál nagyobb mértékű emelésére, ám jó hír, hogy a csomagolási költségek megszűntek, így a termék(ek) árán felül már nem kerül felszámolásra semmilyen egyéb, kivételt képez ez alól a kiszállítási ár, ami viszont megfelelő darabszámú pizzától Deszkre, Szőregre, Klárafalvára, és Ferencszállásra teljesen DÍJMENTES marad továbbra is!

Áremelésünk kompenzálására több Online kedvezményt is bevezettünk. Mindenki, aki 4000Ft felett rendel oldalunkon, kiválaszthat egy számára szimpatikus "Ajándék terméket" illetve oldalunkra beregisztrált vendégeink, különféle értékű Online kuponokkal lesznek gazdagabbak, melyeket a következő Online rendelésük alkalmával válthatnak majd be.

Végezetül... Nagyon köszönjük, hogy folyamatosan bizalmat szavaztok Nekünk!
2017-11-04 11:37